Vem är du? 
Jag heter Ahmad Abonahleh, kommer från Palestina och har bott i Sverige i fyra år. Jag har utbildat mig som ekonom i botten och senare studerade jag jämställdhet ”post graduate diploma” i Island.

Jag jobbade med mänskliga rättigheter frågor i Palestina för nästan 6 år och har varit politiskt aktivist samtligt.  Sedan kom jag till Sverige engagerade jag i Fi Malmö aktivitetsgrupp och sen fick jag sitta som styrelseledamot i Fi Skåne för ett år.
2015 började jag jobba som administrativt assistens i Fi Malmö för ett år. 2016 fick jag vara igen som styrelseledamot i Fi Malmö för ett år. 

Varför F!? 
Jag har stort intresse att jobba politiskt inom asylpolitik, kultur och integrationsfrågor inom Feministiskt initiativ politiskt dokument ramar. Utan min utländska bakgrund och mina kunskapar inom politiken vill jag sprida Fi perspektiven till de isolerat grupper i vårt samhälle och lyfta upp de integrationsfrågor för att samhället ska utvecklas och alla få plats.  

Har du någon hjärtefråga? 
Asylpolitiken är en av dem viktigaste frågor som jag vill jobba med.
Just nu jag jobbar med uppdraget som vi kompetens kartlägga asylsökande för att de ska komma närmare till arbetsmarknaden och även jobba under asylprocessen.

 F! Malmö

© Copyleft F! Malmö