Hjälp oss utmana politiken i Malmö!

cropped-Grupp4Alltför ofta ses feminism som ett särintresse eller som en krydda att piffa upp valrörelser med. Vi tycker det är dags att tänka om! För oss är antirasistisk feminism grunden när vi utformar både vår politik och vår organisation. Hjälp oss förnya det politiska landskapet och sätta agendan för ett öppet och jämlikt Malmö!

VI VILL BLI FLER

Fi Malmö är en folkrörelse. Det vi alla ger av vår tid, vår vilja och kraft bildar tillsammans vår feministiska organisation. Var med och arrangera roliga aktiviteter, kom på medlemsmöten och feministiska fikastunder, eller skapa debattinlägg och påverka politiker. Din kunskap och dina erfarenheter gör skillnad!

BLI MEDLEM

Medlemsavgiften är mellan 50 och 500 kronor för ett år, för att alla ska kunna vara med oavsett ekonomisk situation. För att bli medlem går du till nationella Feministiskt initiativs medlemssida och följer instruktionerna där.

Alla Fi-medlemmar som angett en adress i Malmö blir automatiskt också medlemmar i Fi Malmö. Vi skickar ut ett veckobrev till alla medlemmar med information om kommande fikaträffar och annat som händer framöver, så se till att skriva en aktuell adress när du tecknar ditt medlemskap, och hör av dig till oss om du byter mejladress!

STÖD OSS!

Om du inte vill bli medlem men ändå gärna stöttar oss ekonomiskt så är vi oerhört tacksamma även för detta. Du kan då sätta in pengar på Feministiskt initiativ Malmös plusgiro: 209899-4. Skriv gärna en hälsning i meddelandefältet!

#vigördettillsammans